concreteland 2023

Termeni și condiții

Aceste termene si conditii se aplica la folosirea website-ului www.concreteland.ro, administrat de SC FERTIGRUP SRL. (“noi”, “al nostru” sau “pe noi” in functie de context),

Sunteti de acord ca folosirea acestui site, si orice tranzactie facuta via CONCRETELAND.RO , este supus acestor termene si conditii (“Termene”). Va sfatuim sa cititi cu atentie aceste Termene si sa faceti o copie pentru a le putea citi ulterior. Vizualizand, folosind, inregistrandu-va sau finalizand o tranzactie prin intermediul site-lui nostru, confirmati ca ati citit, inteles si sunteti de acord cu aceste Termene. In caz contrar, nu trebuie sa folositi acest website.

Cand plasati o comanda pe site, vi se va cere sa oferiti date personale ce includ (fara limita) numele complet, adresa, codul postal, adresa actuala si adresa de email. Informatiile personale vor fi folosite in conformitate cu termenele Politicii noastre de Confidentialitate. Fiind de acord cu aceste Termene, confirmati de asemenea ca ati  citit, inteles si sunteti de acord cu aceste termene ale Politicii noastre de Confidentialitate.

Continut:

Articolul 1 – Disponibilitate serviciu

Articolul 2 – Informatii despre noi

Articolul 3 – Schimbari facute pe website

Articolul 4 – Procesarea comenzii

Articolul 5 – Confirmarea comenzii

Articolul 6 – Plata

Articolul 7 – Securitate

Articolul 8 – Livrare

Articolul 9 – Corectitudine continut

Articolul 10 – Returnari, anulari si inlocuiri

Articolul 11 – Rambursari

Articolul 12 – Garantie

Articolul 13 – Procedura de reclamație

Articolul 14 – Dreptul de proprietate

Articolul 15 – Raspundere

Articolul 16 – Alte termene importante

Articolul 17 – Contactati-ne

Articolul 1 – Disponibilitate serviciu

Prin plasarea unei comenzi pe website-ul nostru, confirmați că aveți capacitatea legală de a deveni parte în contracte și că aveți cel puțin vârsta de 18 ani.

Articolul 2 – Informatii despre noi

Site administrat de SC FERTIGRUP SRL

Vanzare online prin: concreteland.ro

Adresa:

Strada Moldovei nr.26 C1

705200 Pascani judetul Iasi

Adresa e-mail office@concreteland.ro fertigrup@gmail.com

CUI: RO44395832

Nr.odrine reg. comertului J22/1914/08.06.2021

Identificator Unic la nivel European: ROONRCJ22/1914/2021

Articolul 3 – Schimbari facute pe website

Ne rezervam dreptul de a face schimbari la aceste Termene din cand in cand. Toate schimbarile vor intra in vigoare de indata ce sunt postate pe website si se vor aplica tuturor contractelor de cumparare incepand de la acea data. Este responsabilitatea dvs ca vizitator pe acest website sa cititi termenele si conditiile de fiecare data cand folositi acest website.

Orice scutire de obligatii de la aceste termen si conditii pot intra in vigoare cand sunt scrise si semnate de unul dintre reprezentantii nostri autorizati. In caz contrar, celelalte termene si conditii raman in vigoare.

Articolul 4 – Procesarea comenzii

Toate comenzile plasate pe concreteland.ro presupun acceptarea termenelor si conditiilor noastre. (Va rugam vedeti sectiunea 1.2).

In timpul procesului de comandare, vi se va cere sa verificati spatiul cu termenele si conditiile si sa confirmati ca ati citit, inteles si sunteti de acord atat cu continutul cat si cu aplicabilitatea acestor termene. Nu vom prelua si nici procesa vreo comanda daca aceste termene nu au fost acceptate.

Termenele in vigoare la momentul incheierii contractului se vor aplica comenzii dvs, doar daca nu mentionati in mod deosebit ca sunteti de acord cu aplicarea versiunii revizuite.

Articolul 5 – Confirmarea comenzii

Dupa plasarea unei comenzi, vei primi un email de confirmare a comenzii. Va rugam sa tineti cont ca acest lucru nu inseamna acceptarea comenzii. Comanda dvs constituie o oferta catre noi pentru a cumpara un produs. Toate comenzile trebuie acceptate si va vom confirma acceptarea prin trimiterea unui email care confirma ca produsul a fost expediat (“Confirmarea expedierii’). Contractual intre noi (“Contract”) va fi format cand va expediem produsele. Inainte de acest lucru, va putem informa ca nu putem accepta comanda sau dvs o puteti anula.

Toate produsele pe care le comandati de pe site vor fi proprietatea noatra pana vom primi plata completa pentru produsele comandate.

Articolul 6 – Plata

Platile pot fi facute prin orice metoda mentionata in sectiunea Medode de plata.

Vom procesa comanda de indata ce plata este facuta.

Luăm plata controlată de un furnizor terț de servicii comerciale care este compatibil în ceea ce privește standardele de securitate a datelor in domeniul platilor cu cardul .

Plata in siguranta cu cardul bancar.Plata se realizeaza pe site-ul securizat al procesatorului de plata NETOPIA Payments.Datele completate nu ajung in posesia FERTIGRUP SRL.

În cazul în care ai alege să plătești folosind metoda de Plată la livrare, vei fi responsabil de a-ți da acordul în fereastra de livrare adecvată atunci când ești contactat de compania de transport și pentru plata integrală a produsului la livrare. Compania de transport poate accepta plăți cu cardul sau numerar pentru o sumă maximă de 500 lei și ți se va solicita să furnizezi suma exactă pentru comanda ta deoarece curierul nu va fi responsabil să poarte cu el sume pentru a da restul. Atunci când alegi această opțiune de plată, se va percepe o taxă suplimentară de 9 lei pentru plata ulterioară a achiziției tale.

Articolul 7 – Securitate

De indata ce ai ajuns la etapa de plata a comenzii, modul securizat se va activa automat. Acest mod poate fi recunoscut dupa un lacat vizibil in partea dreapta a browser-ului. Modul securizat asigura  ca toate informatiile dvs sunt codificate pentru a spori siguranta.

Plata. Cu excepția celor prevăzute în acești Termeni, nu va vom contacta prin email sau altfel pentru a va cere detalii despre plata cu cardul sau informatii de Securitate.

Depunem eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acest site nu contine virusi sau alt continut daunator care ar putea cauza defectiuni calculatorului dvs, cu toate acestea nu putem garanta acest lucru. Este raspunderea dvs sa va asigurati ca aveti echipamentul adecvat (inclusiv software anti-virus modern) pentru a folosi site-ul in siguranta. Cu exceptia situatiilor cerute de lege, nu vom fi raspunzatori fata de tine sau de orice pierdere sau dauna suferita de tine ca rezultat al virusilor sau altui continut daunator prin folosirea site-ul nostru.

Articolul 8 – Livrare

Taxele de livrare si intervalul de timp pot varia in functie de adresa de livrare si tipul produsului comandat. Pentru informatii suplimentare cititi informatii livrare.

Ne straduim sa respectam datele de livrare promise. Cu toate acestea, ocazional din cauza unor factori neprevazuti, intarzierile sunt inevitabile. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio intarziere sau incapacitate de livrare a produselor in intervalul de timp estimate daca este cauzat partial sau total de circumstante care nu sunt in controlul nostru.

In cazul in care nu este nimeni la adresa de livrare pentru a accepta comanda, va va fi lasat un aviz de informare cu privire la locatia curenta a comenzii, ce ar putea fi chiar vecinul. Alternativ, comanda dvs poate fi returnata la depozitul firmei de curierat iar avizul va va informa cu privire la livrare.

Riscul deteriorarii sau pierderii produsului ramane responsabilitatea noastra pana ce produsul va fost livrat (achitand integral produsul) sau pana la data cand a fost facuta prima incercare de livrare a produsului.

Rambursarea taxelor de livrare se pot face doar in acord cu drepturile legale prevazute in Regulamente de vanzare la distanta privind protectia consumatorului nr 200 sau alte legi aplicabile.

Articolul 9 – Corectitudine continut

Pretul pe care il platiti este cel afisat in momentul in care ati primit comanda exceptand cazul in care s-a facut o eroare.

In timp ce depunem eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca toate preturile pe site sunt corecte, erorile sunt uneori inevitabile. In cazul in care descoperim o eroare de pret, va vom contacta cat mai curand posibil pentru a va oferi optiuni de reconfirmare cu pretul actual sau sa va anulati comanda. In cazul in care nu va putem contacta, comanda va fi anulata in mod automat. In cazul in care anulati, dar ati platit, va vom rambursa suma integral platita.

Toate preturile sunt afisate in lei si includ TVA . Ele nu includ taxa de transport. Aceasta este mentionata in datele de livrare a produsului.

Toate masurile produselor sunt aproximativa. Ne straduim sa le afisam dimensiunile exacte ,dar nu putem garanta ca sunt absolut corecte.

Ne straduim sa prezentam imaginile produselor cat mai aproape de reprezentarea lor reala.

Articolul 10 – Returnari

Pentru informatii directe referitoare la returnarea bunurilor comandate, va rugam sa cititi sectiunea Returnarea produselor.

Conform Regulamentelor de vanzare la distanta privind protectia consumatorului, averti dreptul sa anulati comanda in termen de 30 zile, incepand cu ziua dupa ce ati primit Produsele. In acest caz, vi se va rambursa suma platita integral care va fi procesata conform cu sectiunea Rambursari sau in acord cu alte drepturi legale.

Daca doriti sa anulati comanda dvs, trebuie sa ne informati in scris prin email. Vom stabili cand si de unde sa fie ridicat produsul GRATUIT in ambalajul original si in aceleasi conditii in care l-ati primit (va rugam sa cititi sectiunea Returnarea produselor pentru mai multe informatii). Aveti obligatia legala de a avea grija de produse in timp ce sunt in posesia dvs. Daca nu respectati acesta obligatie, am putea avea un drept la acțiune împotriva dumneavoastră pentru despăgubire.

Acești termeni nu afectează alte drepturi statutare ca si consummator; nu sunt destinate pentru a fi o declarație completa a drepturilor dvs. legale. Pentru mai multe informații despre dreptul dumneavoastră în calitate de consumator sub protecția reglementărilor de vânzare la distanță, vă rugăm să contactați autoritatea, departamentul local de standarde de comercializare sau un centru de consiliere a consumatorilor.

In cazuri rare, este posibil ca specificațiile produsului sa se schimbe. În acest caz, vă vom contacta de îndată ce putem sa va oferim o alternativă similară cu produsul original. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul oferit, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact. Vom stabili o zi si locatie pentru ridicarea produsului si va vom rambursa banii, în conformitate cu politica noastră restituiri în secțiunea Restituiri de mai jos.

Daca credeti că ați primit produsele cu defect, deteriorate sau alt produs, trebuie să ne informați într-o perioada de timp rezonabilă. Vă rugăm să nu faceti dvs demersuri sa returnati produsul. Mai degrabă, vă vom contacta pentru a discuta despre o solutie adecvata; va putem oferi reparatie sau inlocuirea produsului sau o rambursare completă. Daca va oferim o rambursare, vom rambursa prețul unui produs deteriorat sau incorect, orice costuri de livrare, precum și orice costuri rezonabile care decurg din returnarea produsului la noi.

Articolul 11 – Rambursarile

Dacă anulați o comandă în conformitate cu secțiunea de mai sus Anularea, va vom returna orice suma platita după ce produsele comandate ne-au fost returnate. Rambursarea se va face pe cardul sau in contul pe care l-ați utilizat cand ati platit comanda si, dupa cum este menționat mai sus, este supusa reglementarilor stabilite pentru bunurile deteriorate la returnare sau pentru care noi am stabilit colectarea.

Articolul 12 – Garanția legală

Garantăm că orice produs achiziționat prin intermediul site-ului nostru este în conformitate cu contractul relevant de vânzare, în cursul unei perioade de minim 2 ani de la livrarea acestuia, în conformitate cu legislația Uniunii Europene, legislația națională putând să vă ofere drepturi suplimentare. Conformitatea cu contractul de vânzare atestă că produsele sunt conforme cu descrierea de pe site-ul nostru, sunt potrivite pentru scopurile pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de același tip și prezintă calitatea și performanța care sunt normale și de așteptat, în mod rezonabil. Această garanție legală acoperă, de asemenea, daune care pot apărea in timpul transportului.

În cazul unei lipse de conformitate, aveți dreptul de a avea produsele aduse în conformitate, gratuit, prin reparare sau înlocuire sau, în cazul în care acest lucru este imposibil, prin reducere de preț sau rambursare. În cazul în care produsul achiziționat este deteriorat, vă rugăm să nu ezitați sa ne contactați . Această garanție legală nu afectează sau interferează cu oricare alte drepturi ale dumneavoastră, în calitate de client, pe baza legilor și reglementărilor naționale.

Drepturile dumneavoastră în ceea ce privește garanția legală devin nule în cazul în care orice parte, alta decât producătorul, sau orice alt service de reparații care nu a fost desemnat de noi, modifică produsul.

Articolul 13 – Procedura de reclamație

Antreprenorul are o procedură de reclamație, în cazul căreia clienții au fost suficient de informați, și tratează reclamația în conformitate cu această procedură de reclamație.

Pentru informații cu privire la comenzile înregistrate, sugestii, reclamații, întrebări sau nelămuriri, te rugăm să trimiți un e-mail către  adresa office@concreteland.ro.

Reclamațiile legate de executarea acordului trebuie să fie descrise, în mod complet și clar, într-un interval rezonabil de timp după ce clientul a observat defectele.

Reclamațiile depuse către antreprenor vor fi răspunse în termen de 14 zile de la data primirii. Dacă o reclamație are un timp de prelucrare prelungit, antreprenorul va răspunde în termen de 14 zile cu o confirmare de primire și o indicație a momentului în care clientul se poate aștepta la un răspuns mai detaliat.

Clientul ar trebui să permită antreprenorului timp de cel puțin 4 săptămâni să rezolve reclamația în consultare reciprocă. După această perioadă, se ridică un litigiu care este eligibil pentru soluționarea acestuia.

Articolul 14 – Drepturi de proprietate

Prin acceptarea Termenelor recunoasteti si sunteti de acord ca toate drepturile de autor și alta proprietate intelectuala sunt puse la dispozitie doar pentru uz personal și ramane proprietatea noastra, in orice moment.

Puteti descarca sau copia continutul sau materialele de pe site-ul nostru doar ca suport pentru uz personal. Copierea, reproducerea, publicarea, distribuirea sau afisarea continutului sau a materialelor prezentate pe site-ul nostru pentru orice alta utilizare sunt ilegale și sunt interzise prin lege.

Continutul și alte materiale de pe site-ul nostru sunt disponibile doar pentru uz personal și nu trebuie copiate sau folosite, cu excepția cazului in care exista aprobare autorizata scrisa de unul dintre reprezentanții nostri.

Articolul 15 – Raspundere

Sub rezerva din aceasta secțiune intitulata Raspundere, daca nu reusim sa respectam  Termenele, vom fi raspunzatori fata de dvs numai pentru pretul de achiziție al produselor.

Sub rezerva din aceasta secțiune intitulata Raspundere, noi nu va fi raspunzatoare pentru pierderile care rezulta din incapacitatea noastra de a ne conforma acestor Termene care se incadreaza in urmatoarele categorii: pierderi de venit sau venituri; pierderea de afaceri; pierdere de profit; pierderea economiilor anticipate; pierderea de date; pierderea fondului comercial sau reputație; pierdere de timp la birou; sau orice pierderi speciale sau indirecte sau pierdere a fondului comercial sau reputația

Nimic din acest acord nu  exclude sau limiteaza raspunderea producatorului pentru deces sau vatamare corporala cauzate de neglijența sa; frauda sau înselaciune savarsita cu intenție; orice încalcare a obligatiilor impuse de Secțiunea 12 din Legea vanzarii bunurilor din 1979; produse cu defecte in conformitate cu Legea privind protectia consumatorilor din 1987; sau orice alta problema pentru care ar fi ilegal din partea noastra pentru a exclude sau încercarea de a exclude raspunderea noastra.

Chiar dacă vom face eforturi rezonabile pentru a asigura ca site-ul nostru respecta toate standardele de securitate aplicabile, nu poate fi considerat responsabil pentru accesul neautorizat de informații pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului nostru.

In cazul în care oricare dintre acești Termeni sau orice prevederi ale Contractului sunt determinate de orice autoritate competentă ca fiind nevalide, ilegale sau inaplicabile, pentru orice masura, un astfel de termen, conditie sau prevedere in acest sens va fi separat de termenii, condițiile ramase și prevederile care vor continua sa fie valabile in masura permisa de lege.

Articolul 16 – Alte termene importante

Acești Termeni constituie intregul acord intre noi si inlocuieste toate discutiile anterioare, corespondența și negocierile dintre noi legate de subiectul in discutie.

Suntem de acord că nici unul dintre noi va avea nici o cale de atac cu privire la orice declarație sau garanție (fie ca e facuta fara rea intentie, fie ca este din neglijență), care nu este prevazuta in aceste Termene. Fiecare dintre noi suntem de acord ca singura noastra raspundere in ceea ce privește aceste declarații și garanții care sunt prevazute in acești termeni (fie facute inocent sau din neglijență) este pentru incalcarea contractului.

Nici o altă persoană decât o parte a acestui acord va avea vreun drept de a executa orice termen al acestui acord.

Articolul 17 – Contactati-ne

Daca aveti vreo intrebare in legatura cu sau referitoare la Termene sau website, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa office@concreteland.ro.